Inloggen als woningzoekende

Hoe reageer ik op een woning?

Om op een woning te kunnen reageren, staat u bij ons ingeschreven als woningzoekende. U kunt alleen digitaal uw belangstelling kenbaar maken.

Het werkt zo. U logt in op uw woningzoekenden account. Ga naar Woningaanbod en klik op de woning van uw keuze. Klik vervolgens op de paarse button Meer info. Er verschijnt nu meer informatie over de woning in beeld. Onderaan deze informatie staat een paarse button Ik wil reageren. Hier klikt u op.

U kunt één keer reageren op een woning. Van echtparen en partners doet één reactie mee aan de loting. Voorkom teleurstelling en controleer altijd eerst of u wel voor de woning in aanmerking komt. Hier vindt u alle voorwaarden.

U heeft drie dagen de tijd om te reageren
Deze tijd gaat in zodra de advertentie is verschenen op onze website. Reageert u na de sluitingstijd, dan doet u niet mee aan de loting. De sluitingstijd staat altijd in de advertentie.

Belangrijk!
Vraag gelijk met uw inschrijving uw inkomensverklaring op bij de belastingdienst. Dit kost vaak meer tijd dan de 3 dagen die u heeft om de bewijsstukken bij ons aan te leveren. Jammer, want dan is uw kans op de woning voorbij. Alle informatie over wat u moet aanleveren als u een woning wilt huren, vindt u hier.