Inloggen als woningzoekende

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven als woningzoekende?
Het is belangrijk dat u eerst nagaat of u voor een huurwoning in aanmerking komt. U kunt hier vinden wat de voorwaarden zijn.

Voldoet u aan de voorwaarden en wilt u zich inschrijven als woningzoekende? Vul dan hieronder uw e-mailadres en geboortedatum in. U ontvangt direct per mail een wachtwoord. Uw gebruikersnaam is uw e-mailadres. In de mail staat hoe u zich als woningzoekende kunt registreren.

Nadat u uw gegevens online heeft ingevuld en opgeslagen, staat u ingeschreven als woningzoekende. U krijgt hiervan per mail een bevestiging.

Wijziging inschrijfkosten per 1 mei 2018
Tot 1 mei 2018 kon een woningzoekende zich inschrijven zonder gelijk inschrijfkosten te betalen. Pas als een woningzoekende op een woningadvertentie wilde reageren, moest er inschrijfgeld worden betaald. Dat is veranderd. Inschrijven kan alleen nog onder betaling van € 15,- inschrijfkosten.

Bent u op zoek naar een garage of parkeerplaats?
Naast woningen heeft Viverion garages en parkeerplaatsen in verhuur. Als u ons aanbod wilt volgen, schrijf u dan in als woningzoekende. Hoe dat moet, staat hierboven beschreven.