Inloggen als woningzoekende

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven als woningzoekende?
Het is belangrijk dat u eerst nagaat of u voor een huurwoning in aanmerking komt. U kunt hier vinden wat de voorwaarden zijn.

Voldoet u aan de voorwaarden en wilt u zich inschrijven als woningzoekende? Vul dan hieronder uw e-mailadres en geboortedatum in. U ontvangt direct per mail een wachtwoord. Uw gebruikersnaam is uw e-mailadres. In de mail staat hoe u zich als woningzoekende kunt registreren.

Nadat u uw gegevens online heeft ingevuld en opgeslagen, staat u ingeschreven als woningzoekende. U krijgt hiervan per mail een bevestiging.

Wat kost een inschrijving?
Inschrijven bij Viverion kost het eerste jaar € 15,-. U kunt dan gelijk reageren op (geliberaliseerde) woningen, garages en parkeerplaatsen. Geliberaliseerde huurwoningen zijn woningen met een huurprijs hoger dan € 720,42. Wilt u uw inschrijving na een jaar verlengen? Dan zijn de kosten € 10,- per jaar. Wij informeren u per e-mail als er een inschrijvingsjaar is verstreken. De inschrijvingskosten kunt u uitsluitend via iDEAL betalen.

Bent u op zoek naar een garage of parkeerplaats?
Naast woningen heeft Viverion garages en parkeerplaatsen in verhuur. Als u ons aanbod wilt volgen, schrijf u dan in als woningzoekende. Hoe dat moet, staat hierboven beschreven.