Inloggen als woningzoekende

Inschrijven

Hoe schrijft u zich in als woningzoekende?
Het is belangrijk dat u eerst nagaat of u voor een sociale huurwoning in aanmerking komt. U leest hier wat de voorwaarden zijn.

Voldoet u aan de voorwaarden? Vul dan hieronder uw mailadres en geboortedatum in. U ontvangt direct een mail waarin staat hoe u een account aanmaakt. Uw gebruikersnaam is uw e-mailadres. Uw wachtwoord vindt u in de mail.

Nadat u uw gegevens heeft ingevuld en opgeslagen, staat u bij ons ingeschreven als woningzoekende. U krijgt hiervan per mail een bevestiging.

Op zoek naar een garage of parkeerplaats? Als u ons aanbod wilt volgen, schrijf u dan in als woningzoekende.

Inschrijven kost € 15
U kunt de inschrijvingskosten alleen via iDEAL betalen. Wilt u uw inschrijving na een jaar verlengen? Dan zijn de kosten € 10 per jaar. Wij informeren u per mail als er een inschrijvingsjaar is verstreken. Soms komt dit bericht in een spambox terecht. Houdt uw spambox daarom in de gaten.

Maak gebruik van de handige Woonmatch app!
Met de app is het zoeken naar en reageren op een woning heel makkelijk. U krijgt een melding als er een woning vrijkomt die voldoet aan uw wensen. Ook kunt u heel eenvoudig de documenten uploaden die nodig zijn om een woning te krijgen. Hoe werkt het?

  • Ga naar de Appstore (Apple) of de Playstore (Google) en download de app. Of ga naar de Woonmatch website en klik op de knop Apple Appstore of Google Playstore.
  • Controleer na het inloggen in de app of uw zoekprofiel nog klopt. Ga naar het poppetje (rechtsboven in beeld) en kies ‘Mijn woonvoorkeuren'. Pas uw profiel aan, als dat nodig is.
  • U kunt een melding krijgen als er een nieuwe woning online komt die past bij uw zoekprofiel. Of als er een bericht voor u is binnengekomen. Deze meldingen kunt u instellen in uw zoekprofiel in de app. Ga naar het poppetje (rechtsboven) en dan naar ‘Berichtinstellingen'. Let op: via de algemene instellingen van uw telefoon moet u voor de Woonmatch app ook ‘berichtgeving toestaan' aanzetten.
  • Ontbreekt er nog een document? Deze kunt u via de app heel eenvoudig toevoegen. Maak met uw telefoon een foto van het document. U kunt de foto daarna uploaden in de Woonmatch app via het poppetje (rechtsboven). Kies ‘Mijn documenten' en dan ‘Uploaden'.
  • Alles gedaan? Dan kunt u op zoek naar uw nieuwe huurwoning met de Woonmatch App. Veel succes!