Inloggen als woningzoekende

Inschrijven als woningzoekende

Hoe schrijft u zich in als woningzoekende?
Het is belangrijk dat u eerst nagaat of u voor een sociale huurwoning in aanmerking komt. 
U leest hier wat de voorwaarden zijn.

Voldoet u aan de voorwaarden? Klik dan hiernaast onder Inloggen op "Nog geen account?". U komt dan op de pagina waar u zich kunt inschrijven. U vult daar uw mailadres en geboortedatum in. U ontvangt daarna direct een mail waarin staat hoe u een account activeert. Uw gebruikersnaam is uw e-mailadres. Uw wachtwoord vindt u in de mail. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld en opgeslagen, staat u bij ons ingeschreven als woningzoekende. U krijgt hiervan per mail een bevestiging.

Op zoek naar een garage of parkeerplaats? 
Ook dan schrijft u zich in als woningzoekende. U volgt ons aanbod via deze site. 

Inschrijven kost € 15,- ook voor een stel
U kunt de inschrijvingskosten alleen via iDEAL betalen. Wilt u uw inschrijving na een jaar verlengen? Dan zijn de kosten € 10 per jaar. Wij informeren u per mail als er een inschrijvingsjaar is verstreken. Soms komt dit bericht in een spambox terecht. Houdt u uw spambox in gaten?

Maak gebruik van de handige Woonmatch app
Via de app is het zoeken naar en reageren op een woning heel makkelijk. U krijgt een melding als er een woning vrijkomt die voldoet aan uw wensen. Ook kunt u heel eenvoudig bewijsstukken uploaden die nodig zijn om een woning te krijgen. U downloadt de app in de Appstore (Apple) of de Playstore (Google). Of ga naar de website van Woonmatch en klik op de button Apple Appstore of Google Playstore op de homepage. 

Zoekt u (tijdelijke) woonruimte in Rijssen? Voorkom extra inschrijfkosten!
De huurwoningen aan de Irenelaan, Nassaustraat en Marijkestraat in Rijssen voldoen niet meer aan de eisen van de tijd. Daarom gaan we deze woningen vanaf eind 2022 slopen en herbouwen. Komt één van de woningen voor die tijd vrij, dan bieden we die aan voor tijdelijke verhuur tot eind 2022. Belangstelling? Voorkom extra inschrijfkosten en schrijf u rechtstreeks in bij Interveste leegstandsbeheer. Andere verhuurders nemen deze huurwoningen soms over op hun website, maar hebben de woningen niet zelf in verhuur. Zij verwijzen u door naar Interveste, maar pas nadat u hen inschrijfkosten heeft betaald.