Inloggen als woningzoekende

Woonmatch app

Ervaar het voordeel van de Woonmatch app
Met de app is het zoeken naar en reageren op een woning heel makkelijk. U krijgt een melding als er een woning vrijkomt die voldoet aan uw wensen. Ook kunt u heel eenvoudig de documenten uploaden die nodig zijn om een woning te krijgen.

Hoe werkt het?

 • Ga naar de Appstore (Apple) of de Playstore (Google) en download de app. Of ga naar de Woonmatch website en klik op de knop Apple Appstore of Google Playstore.
 • Controleer na het inloggen in de app of uw zoekprofiel nog klopt. Ga naar het poppetje (rechtsboven in beeld) en kies Mijn woonvoorkeuren. Pas uw profiel aan, als dat nodig is.
 • U kunt een melding krijgen als er een nieuwe woning online komt die past bij uw zoekprofiel.
  Of als er een bericht voor u is binnengekomen. Deze meldingen kunt u instellen in uw zoekprofiel in de app. Ga naar het poppetje (rechtsboven) en dan naar Berichtinstellingen. Let op: via de algemene instellingen van uw telefoon moet u voor de Woonmatch app ook berichtgeving toestaanaanzetten.
 • Ontbreekt er nog een document? Die kunt u via de app heel eenvoudig toevoegen. Maak met 
  uw telefoon een foto van het document. U kunt de foto daarna uploaden in de app via het poppetje (rechtsboven). Kies Mijn documenten en dan Uploaden.
 • Alles gedaan? Dan kunt u op zoek naar uw nieuwe huurwoning met de Woonmatch App.
  Veel succes! 

Komt u ergens niet uit? Bel of mailt u ons dan gerust.